google.com, pub-7066923862761279, DIRECT, f08c47fec0942fa0 OSİRİS MABEDİ'NDE SAKLANAN THOT'UN SIRLARI - 3

osiris kültü, tufan, tanrı ra, antik mısır sırları, piramitlerin gizemi, atlantis, mısır kehanetleri...

OSİRİS MABEDİ'NDE SAKLANAN THOT'UN SIRLARI - 3

3 yorum :
Fizik Bedeni ile (Khat'ı) ile Fizik Dünya'da yaşarken, bedenini terk ettikten sonra Öte Alem'e yani Astral Mekan'a Astral bedeniyle (Ka'sıyla) geçmekteydi. Bu konuya tekrar döneceğiz... O nedenle daha fazla uzat­mak istemiyorum...

Tüm bu derslerin sonunda Başrahip gelerek Thot'un Viz­yonu ile ilgili şu son açıklamalarda bulunurdu:
Tüm bu yaşadıkları ve en son söylenen sözlerden sonra içinden şu sözler geçmeye başlamıştı:

- "Gerçekler ülkesine varmış bir insanım. Yaşayan bir Tanrı gibi ölür de, dirilirim ben. Sonra Göklerde ikamet eden Tanrılar topluluğunda ışıldarım. Çünkü onların soyundanım ben."

Bir an için neler söylüyorum ben diye düşünmekten ken­disini alamamıştı... Ama içinde karşı konulamaz bir enerjiyle bu sözlerinin doğruluğuna kuşku duymuyordu. Yine de ken­disinin mırıldandığı bu sözlerinin ne anlama geldiğini tam ola­rak anlayamadığının farkındaydı. Bu sözleri ileride daha de­rinden kavrayacağını hissediyordu.

İşte tam bu sırada varlığının derinliklerinden gelen bir söz şunları söylemekteydi:

- "Ruh perdelenmiş bir ışıktır. Onu ihmal edersen kara­rır ve söner. Ama onun kandiline kutsal aşk yağı koyarsan, ölümsüz bir ışık halinde yanar durur ve sana rehber olur."

Bu sözleri o mu söylüyordu, yoksa ona söyletiliyor muy­du?... İçinden gelen ve karşı konulamaz akış tüm benliğini adeta sarıp sarmalamaya başlamıştı. Bu sözler, artık ruhsal bir bağlantının kurulduğunun açık bir göstergesiydi. Ruhsal rehberleri artık devredeydi. Ve onların sesleri ku­laklarının içinde çınlamaktaydı... O artık yeryüzünde gökyüzünün sesini duyabiliyordu.

Evet... O da artık inisiyatik zincirin bir halkasıydı... Spiritüel güç artık onun da bünyesinden akıp geçmeye ve çevre­ye onun bünyesinden yayılmaya başlamıştı. O artık inisiye adayı değil, "Sırlar Öğretisi"nin bir üyesi olmuş gerçek bir inisiyeydi. Mabedin derinliklerinde, gökyüzü ile yeryü­zünün bir irtibat noktası daha böylelikle kurulmuş oluyordu. Bu, inisiyasyonda ikinci aşamadan üçüncü aşamaya ge­çiş anlamına gelmekteydi.
1 | 2 | 3

3 yorum :

  1. merhaba bu yazılar dizisi gerçekten inanılmaz büyülü bir yolculuktu,okurken ruhum doldu doldu taştı,taştı ve yine bomboş kald:)Ruhum tüm bunları taşıyamadı açıkçası.Bu muhteşem bilgileri bizlerle payşatığınız için sonsuz tşk.Ancak sormak istediğim çok sorular var.Daha önceki yorumlarımda kişisel mail adresimi yazmıştım.Size nasıl ulaşabileceğimi bilmiyorum.Mail adresimden bana ulaşırsanız müteşekkir kalırım.Çünkü merak ettiğim ve sormak istediğim çok şey var.Şimdiden çok tşk.Selamlar,sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. ÇOK İLGİNÇ BİLGİLER GERÇEK OLMASI MUHTEMEL VE MANTIKLI AMA BU YAZILAR KİMİN HANGİ KİTAP ANLAMADIM

    YanıtlaSil
  3. En büyük sır, hiç olmayan sırdır..

    YanıtlaSil