google.com, pub-7066923862761279, DIRECT, f08c47fec0942fa0 M.Ö. 12.000 - 10.000 TUFAN SONRASI VE DEMİR ÇAĞİ'NA GİRİŞ - 3

osiris kültü, tufan, tanrı ra, antik mısır sırları, piramitlerin gizemi, atlantis, mısır kehanetleri...

M.Ö. 12.000 - 10.000 TUFAN SONRASI VE DEMİR ÇAĞİ'NA GİRİŞ - 3

3 yorum :
Bu konuda bazı açıkalamalar yapabilen ender yazarlar­dan biri Jacques Bergier'dir. "Les Livres Maudits" isimli ki­tabında bu konuyla ilgili olarak Jacques Bergier, Şambala'nın uzantılarına "Kam Tarikat Üyeleri" tanımlamasını getirmiş ve bu tarikatın amacını şöyle açıklamıştır:

insanları bilgelikten uzak tutmak, cahil bırakmak ve bir lakım sırlarla insanların karşılaşmalarını ön­lemek amacıyla büyük bir organizasyon kurulmuş­tur . Bu organizasyonun üyeleri tüm dünyaya yayıl­mış durumdadır . Bu tarikat ezoterik bilgileri ve bel­geleri yöntemlice yok etme konusunda büyük bir başarıya ulaşmışlardır. Bu kara cüppelilerin uygar­lık kadar eski oldııklarıyla ilgili elimizde ciddi delil­ler bulunmaktadır .

Evet, gerçekten de, "Kara Tarikat Üyeleri"nin uygarlık tarihi kadar eski olduklarıyla ilgili elde ciddi deliller bulun­maktadır. Elimizdeki bulgular, "Kara Tarikat Üyelen "nin bi­zim devremize ait uygarlık tarihi içindeki her dönemde etkin bir rol oynadıklarını göstermektedir. Bunları maddeler halinde aktarmak bile birkaç kitap konusu olacak kadar çoktur.

Şambala'nın tarih içinde; geçmişten günümüze kadar yaptığı inanılmaz komploları ve dünyadaki hangi grup, kurum ve kuruluşlarla hatta devlet yöneticileriyle irtibata girdikleri­ni belgeleriyle ortaya koymak mümkündür. Bunların birçoğu bilinmektedir. Ancak bunların çok küçük bir kısmı kamuoyu­na duyurulmuş durumdadır.

Şambala ve "Şeytan Plânı"

Dini Literatür'de Seylan'la anlatılmak istenen meselenin özüyle, bu ezoterik geçmiş arasında önemli paralellikler var­dır.

Kur'an-ı Kerim terminolojisinde de Şeytan, aslında bir melek olarak anılır ama isyan ettiği için diğerlerinden ayrılır. Yani aynen, aynı bilgilere ve kökene sahipken Agarta ile Şambala'nın birbirlerinden ayrılması gibi...

Dini terminolojide Şeytan olarak sembolleştirilen bu kavramla anlatılmak istenen, negatif enerjilerin yoğunlaştığı merkezdir. Dinlerde ve mitolojilerde geçen şeytan sembolü öncelikle negatif fiil ve enerjilerin sembolüdür. Daha açık olarak söylemek gerekirse: Negatif enerjileri yaymakla gö­revli bir ruhsal planın dini terminolojideki ismidir.

Dünya üzerinde nasıl Agarta ve Şambala olarak biri po­zitif diğeri ise negatif kutbun temsilcileri ortaya çıkmışsa, bu oluşumun desteklenmesi ve yaygınlaştırılabilmesi için ruhsal alanda da bunların desteklenmesi gerekmekteydi. Hatta önce ruhsal planda bu oluşumun gerçekleştirilmiş olduğunu söyle­yebiliriz. Önce ruhsal planda gerçekleşen bu kutuplaşma daha sonra fizik dünyaya yansımış ve Agarta ve Şambala olarak iki ayrı kutup ortaya çıkmıştır.

Kur'an-ı Kerim'de sözü ediler Şeytan planıyla irtibatlı olan rahiplerin de Şambala'nın rahipleri olduğunu söylemeye gerek yok sanırım. Nitekim Orta Çağ'da yapılan ve Şeytan'ı tasvir eden tablolardan birinin de adının Belial olması son derece düşündürücüdür...

Artık, konumuzu toparlayalım...

Yine dini literatürde Şeytanla ilgili bir başka tema daha dikkatlerimizi çeker: Şeytan belli bir süre serbest bırakılmıştır ama zamanı gelince bu gücü elinden alınacaktır. Peki ne za­man? Dini metinler buna da bir süre göstermişlerdir: Kıyamette...

Kıyamet'in insanlığın uyanışı anlamına geldiği dikkate alındığında mesele bir anda gözlerimizin önünde daha netleş­meye başlayacaktır. Şeytan'ın görevi tamamlandığında insan­lık kıyama varacaktır. Ayağa kalkacak ve ölü anlayışlardan uyanacak yani şuurlanacak ve bilgilenecektir.

Sözünü ettiğimiz dini terminoloji ile ezoterik termi­nolojiyi birleştirirsek, ortaya çıkan sonuç şudur:

Şambala'nın hakimiyeti bittiğinde ya da bir başka deyiş­le Agarta hakimiyeti ele aldığında, insanlık yeniden çıkışa ge­çecektir. Bu tüm dinlerde vaadedilmiş bir sondur ve bu sona doğru insanlık hızla yol almaktadır. Böylelikle insanlığın önündeki bu iniş ve sonrasında yeniden çıkış sürecinin yaşan­ması gerçekleşecektir.

Şambala'nın da katkılarıyla insanlığın aşağıya inişi ger­çekleştirilmiş durumdadır. Ancak unutulmaması gereken ve bizi bugün için asıl ilgilendiren mesele, artık bu gidişatın de­ğişme vaktinin gelmeye başlamış olmasıdır.

Bunu neye dayanarak söylüyoruz?

Bunu binlerce yıl öncesine ait ezoterik bilgilerde yer alan "insanlığın aşamalı olarak aşağıya iniş ve çıkış grafiği"ne bakarak söylüyoruz. Bu grafikte yer alan değişimler ve bu değişimlere denk gelen tarihler kesin veriler olmayıp, genel bir sürece ait gidişatı gösteren bir özellik gösterir. Yani saati saatine bir tarihlendirme söz konusu değildir ama bu gidişa­tın nasıl bir sürece yayıldığı ile ilgili genel bir fikre sahip ol­mak mümkündür.

Burada önemli olan bir diğer nokta da, bu değişim süre­cinin fiziksel ve ruhsal olarak birbirleriyle bağlantılı olması­dır. Yani dünya üzerinde sadece ruhsal değişim değil, jeofi­ziksel, iklimsel ve benzeri fiziksel değişimlerin de daha önce yaşandığı gibi bundan sonra da yaşanacak olmasıdır.
1 | 2 | 3

3 yorum :

  1. EVET BU BİLGİLER HARİKAYDI GERÇEKTEN ÇOK TEŞEKKÜRLER...

    YanıtlaSil
  2. Bir de şu kertenkelemsi yeşil varlıklardan ve onların yeraltında yaşayan kötü niyetli varlıklar olduğundan bahseden komplo teorileri vardır acaba şambala rahipleri kertenkeleye benzerler mi hiç:)

    YanıtlaSil
  3. yecüc mecüc diye bahsedilen kavim bunlar olabilirmi

    YanıtlaSil